CliniQ'en logo

Skinpen

Skinpen eller CIT står for ”Collagen Induction Therapy” på engelsk. På norsk kaller man det kollagenstimulerende behandling. Skinpen brukes til rejuvenation, til målrettet behandling av rynker og til behandling av aknearr og strekkmerker. Skinpen har som formål å stimulere huden til selv å danne nytt kollagen i underhuden som kan redusere linjer og rynker samt ujevnheter i hudtone og hudstruktur.

Skinpen er en videreutvikling av de tradisjonelle microneedeling rullene. Pennen kan lett stilles inn på ønsket nålelengde for å behandle akkurat det området man ønsker. Rundt øyne og på nese vil man behøve kortere nåler, mens man i kinn kan skru opp lengden pga. tykkelsen på huden. Muligheten for å justere lengden på nålen er en av grunnene til at SkinPen har vist seg å være en mer skånsom behandling enn de tradisjonelle microneedeling rullene. Skinpen virker ved at man ved hjelp av nåler lager tusenvis av små mikro hull i underhuden.

Skinpen arbeider med et nålehode med 12 nåler som skiftes ut hver gang for god hygiene og maks effekt. Når nålene penetrerer huden dannes det tusenvis av kanaler ned i underhuden som vil lukkes igjen i løpet av få timer. Den umiddelbare effekten er at de aktive serumene som brukes i forbindelse med behandlingen, stampes ned i underhuden. De aktive ingrediensene fra serumet kan penetrere huden opptil 400 ganger mer effektivt enn ved vanlig påføring på huden. Effekten av de aktive serumene kan derfor ofte observeres nesten umiddelbart.

Behandlingen øker opptaket av de høykonsentrerte stoffene kraftig sammenlignet med andre metoder

Navn Pris
Skinpen 1510 kr
Skinpen inkl oksygenbehandling 2620 kr
Skinpen inkl maske 1800 kr
Skinpen

Bestille time? Har du spørsmål?

Jeg kan kontaktes på telefon, mobil, e-post, eller facebook

Se kontaktinfo